Despre noi

Noi suntem ProJoc, un centru de tip After School si Recreere pentru copii înfiinţată în anul 2018.

ProJoc

ProJoc este un centru educativ pentru copii, unde acestia vor intalni personal dedicat, deschis, cooperant, oameni care stiu sa zambeasca, sa asculte nevoile micutilor si sa se joace cu ei, imbinand studiul cu miscarea si relaxarea.

Centrul ProJoc ofera program, AfterSchool , Scoala de vara si Tabere de o zi, petreceri si serbari scolare in locatia noastra dintr--o zona pitoreasca situata in Bomuna Barnova , judetul Iasi

Activitatea se desfasoara intr-un mediu realizat special pentru nevoile scolarilor, mediu cu dotari ce sunt adaptate caracteristicilor de varsta si de dezvoltare ale copiilor.
Misiune

Misiunea noastră este aceea de a oferi unui copil o experiență unică care să-l ajute să-și atingă potențialul maxim. Mediul educațional este construit în așa fel încât să satisfacă cu exactitate nevoile copilului de dezvoltare și învățare.

Educatorii noștri sunt special pregătiți pentru a-i arata copilului direcția și modul în care poate face lucrurile pe cont propriu, pentru a-l învăța să fie independent, pentru a-l sfătui și pentru a-l încuraja.

Fiecărui copil i se oferă posibilitatea alegerii. Aceasta libertate conduce către disciplină.

În esență, scopul nostru este acela de a-i acorda fiecărui copil în parte șansa de a se dezvolta pe deplin și de a deveni persoana care îi este destinat să devină, într-un mediu în care elevul și nevoile lui reprezintă centrul atenției educatorului și nu invers.


Excelență

activități curriculare și auxiliare, personal calificat.

Eleganță

codul bunelor maniere, esențial în dezvoltarea armonioasă a copilului.

Energie

activități sportive, drumeții, excursii, tabere. Acestea reprezintă un mijloc de învățare cât și una dintre cele mai bune forme de socializare.

Creativitate

cursuri de pictură, arte plastice, poezie, teatru etc. Stimularea creativității contribuie la dezvoltarea armonioasă a intelectului copiilor.

Telefon: 0729 995 765